- 1 חבילת פסטה פנה אורגנית green
- מים רותחים – לחצי סיר
לטחינה:
- 1/4 כוס טחינה אורגנית green
- 1 כוס מים
- 1 כפית מלח שולחן מעולה
לרוטב:
- 1 חבילת מיקס בסגנון איטלקי פרש שופרסל
- 2 כוסות עגבניות שרי אדומות אורגניות green
- 4 גבעולי בצל ירוק - חתוכים לרצועות רחבות באורך 4 סנטימטר
- 1 כוס זיתי קלמטה
- 1 כפית צ'ילי כתוש
- 4 כפות שמן זית אורגני כתית מעולה green
- בסיר מניחים את הפסטה עם מים רותחים עד לחצי הסיר, מבשלים עד לריכוך ומסננים
- בקערה מניחים את הטחינה עם כוס המים והמלח ומערבבים עד לקבלת רוטב דליל
- במחבת רחבה מניחים את שמן זית עם גבעולי הבצל הירוק הקצוצים ועגבניות השרי ומערבבים
- מוסיפים את הפסטה, זיתי הקלמנטה, הצ'ילי הגרוס והטחינה ומערבבים
- מוסיפים את המיקס האיטלקי, מערבבים ומסירים מן האש