- 1 כוס קינואה טריקולור green
- 2 כוסות מים
- ¼ כפית מלח
- 2 כוסות אדממה green
- 1 כוס כרוב ירוק קצוץ
- 2 גזרים פרוסים במנדולינה או קולפן ג'וליאנים למקלות דקים
- 1 פלפל אדום קצוץ
- 3 מלפפונים פרוסים במנדולינה למקלות דקים
- 2 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק
לרוטב:
- ¼ כוס סויה
- 1 כף שמן שומשום
- 1 כף חומץ בן יין
- 2 כפות בצל ירוק קצוץ דק (החלק הירוק)
- ¼ כוס כוסברה קצוצה דק דק (אפשר לוותר, למרות שמוסיף המון)
- 1 כף שומשום
- 1 ס"מ שורש ג'ינג'ר מגורד
- קורט צילי יבש
לקישוט: ¼ כוס בוטנים קלויים קצוצים
- מכינים את הקינואה: מכניסים לסיר קינואה ומים. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב. מכסים במכסה ומנמיכים לאש נמוכה. מבשלים 12 דקות ומורידים מהאש
- נותנים לקינואה לנוח בסיר עוד 5 דקות. פותחים את המכסה ומערבבים בעדינות עם מזלג ומצננים לטמפרטורת החדר
- מפשירים את האדממה ומקלפים
- מכניסים לקערה את כל מרכיבי הסלט ומניחים בצד
- מכינים את הרוטב - מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה
- יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים היטב
- מקשטים בבוטנים קצוצים ומגישים