לרוטב:
-
1 חבילת מיקס בסגנון איטלקי פרש שופרסל
-
1 פחית עגבניות אורגניות חתוכות green
-
6 שיני שום שופרסל – קצוצות
-
2 בטטות גדולות - מבושלות ומרוסקות
-
1 כפית מלח שולחן
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
למלית:
-
2 כפות שמן זית אורגני כתית מעולה גרין שופרסל
-
1 בצל גדול - קצוץ
-
2 כוסות פטריות שמפניון קצוצות
-
1 חבילת טופו במרקם רך green מגוררת דק
ללזניה:
-
2 כפות שמן זית אורגני כתית מעולה green
-
1 חבילת דפי לזניה
לרוטב:
בקערה מניחים פחית עגבניות מרוסקות עם המלח, הפלפל השחור, שיני השום הקצוצות, פירה הבטטה והלקט האיטלקי הקצוץ ומערבבים
למלית:
במחבת מניחים 2 כפות שמן זית עם הבצל הקצוץ והפטריות הקצוצות ומטגנים במשך כ-5 דקות.
מוסיפים את הטופו המגורר ומטגנים במשך כ-2 דקות נוספות ומסירים מן האש.
ללזניה:
- בתבנית מניחים את שמן הזית
- בתבנית המשומנת מניחים מעט מן הרוטב ומשטחים על התבנית
- מניחים דפי לזניה על הרוטב ומעליהם מוסיפים עוד מן הרוטב
- מסדרים מעל את המלית ומעליה את דפי הלזניה
- מוסיפים את יתרת הרוטב ואת יתרת המלית
- מעבירים לתנור לאפייה בחום של 180 מעלות במשך כ-30 דקות