-
1 כוס אורז לבן עגול
-
2+1/2 כוסות מים רותחים
-
1 קרטון משקה שקדים אורגני green
-
3/4 כוס סוכר לבן
-
1/4 כוס קרם קוקוס אורגני green
להגשה:
-
קינמון טחון
-
1 חבילת אגוזי פקאן מסוכרים - קצוצים
- בסיר מניחים את האורז עם הסוכר והמים ומבשלים ללא כיסוי עד לאידוי המים
- כאשר המים מתאדים, מוסיפים את חלב השקדים, מערבבים ומבשלים תוך כדי ערבוב על אש נמוכה עד שהנוזלים כמעט ומתאדים (כחצי שעה)
- לאחר אידוי הנוזלים, מכבים את האש ומערבבים לתערובת את קרם הקוקוס
- מעבירים את התערובת לכוסיות הגשה ומניחים במקרר למשך כ-3 שעות
- לאחר 3 שעות (או לפני הגשה) מפזרים את אגוזי הפקאן הקצוצים והקינמון ומגישים