-
שמן זית אורגני green
-
קינואה אדומה אורגנית green
-
1 קישוא
-
עלי תרד אורגניים
-
שליש כרישה 1 לימון
-
2 כוסות ציר ירקות/ציר עוף - ניתן להחליף במים
-
מלח
-
פלפל
- שוטפים היטב כוס קינואה אדומה
- מטגנים בסיר שליש כרישה קצוצה עד לשקיפות ב-3 כפות שמן זית
- מוסיפים קישוא חתוך לקוביות ומטגנים עוד 3-4 דקות
- מוסיפים 2 כוסות ציר ירקות או ציר עוף רותחים. אפשר גם מים רותחים אם אין ציר
- מוסיפים את הקינואה השטופה, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה
- מנמיכים אש מעט, מכסים את הסיר ומבשלים רבע שעה
- מוסיפים שליש חבילה של תרד עדין שטוף, מערבבים היטב, מכסים ומבשלים עוד רבע שעה
- כשהמים נספגו בתבשיל (אם הם לא נספגו אפשר להגביר מעט את האש ולבשל עוד מספר דקות עד שהמים מתאדים), ממליחים ומפלפלים, מערבבים היטב ומעבירים לקערות הגשה
- מוסיפים מעל גרידת לימון מלימון אחד ואפשר גם מעט לימון סחוט