נשארו לי משבועות חברים ממשפחת הדלועים. הכנתי לביבות דלעת ושיבולת שועל, יצאו ממש טעימות. כמובן שהוספתי גם טחינה, כי אני מוסיפה טחינה על כל דבר.
-
דלעת קטנה
-
10 כפות שיבולת שועל דקה שופרסל green
-
כף שמרים יבשים
-
כף טחינה גולמית green
-
בצל בנוני
-
1 גבעול קצות של בצל ירוק
-
כף כורכום
-
כף מלח
-
קוצצים את הדלעת לקוביות קטנות, מפזרים על מגש ומכניסים לתנור על חום גבוהה למשך כ-20 דקות (עד שהדלעת מתרככת)
-
נותנים לדלעת להתקרר מעט ומכנסים אותה לתוך מערבל מזון לצד שאר המצרכים ומפעילים עד לקבלת מרקם אחיד של הכל
-
מכניסים את העיסה לתוך שקית זילוף ומזלפים לתבנית לביבות עגולות. מכניסים לתנור למשך כחצי שעה על חום של 180 מעלות
-
לסיום מזלפים כף או שתיים של טחינה גולמית מעל