-
2+1/2 כוסות משקה סויה בטעם וניל אורגני green
-
2 כוסות קמח חיטה לבן בהיר מנופה זיפר
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 כף סוכר לבן
-
2 כפות שמן קוקוס אורגני green
לטיגון:
- 1 מיכל תרסיס שמן קנולה מזוכך שופרסל
למלית:
- 1 מיכל שמנת צמחית
- 1 שקית פודינג בטעם וניל שופרסל
- 1 חבילת שוקולד מריר פרימיום שופרסל – מגוררת
לציפוי:
- 1 חבילת אבקת סוכר שופרסל
- תותים טריים
- לבלינצ'ס: בקערה מניחים את כל מרכיבי הבלינצ'ס ומערבבים בעזרת מטרפה.
- לטיגון: משמנים קלות מחבת בתרסיס שמן הקנולה ומחממים
- יוצקים כחצי מצקת מבלילת הבלינצ'ס ומשטחים על המחבת החמה
- מחכים מספר דקות עד שהחלק העליון מתקשה והופכים את הבלינצ'ס לצד השני למשך כ-10 שניות
- חוזרים על הפעולה עם יתר הבלילה
- למלית: בקערת מיקסר מניחים את השמנת הצמחית עם פודינג הווניל ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
- מערבבים לתוך הקצפת את השוקולד המריר המגורר.
- מורחים מעט מן הקצפת על כל עלה בלינצ'ס ומגלגלים.
-
להגשה: מניחים את הבלינצ'סים המגולגלים על מגש ומפזרים מעל את אבקת הסוכר.
-
מגישים לצד תותים חתוכים