מיני אגרול אפוי בתנור! בלי לגלגל אחד אחד והכי בקלות. . והכי כיף? הכנתי אותם ביחד עם יונית האהובה ובזמן שאני פניתי לצד האסיאתי היא הכינה מיני סיגרים במילוי בשר שגם הם אפויים! יצא חלום.
-
1 גזר מגורד
-
1 קישוא מגורד
-
רבע כרוב פרוס
-
1 כף סילאן
-
2 כפות רוטב צילי
-
חצי כפית שמן שומשום
-
1 כף טריאקי או סויה
-
חבילה עלי פילו
-
תרסיס שמן זית
למטבל:
-
3 כפות טחינה מלאה green
-
1 כף סילאן
-
2 כפות רוטב צילי
-
חצי כפית שמן שומשום
-
מלח
-
מים
- מערבבים את מצרכי המילוי ומניחים בצד. אחרי רבע שעה מסננים את הנוזלים
- פורשים עלה פילו ומשמנים היטב. מניחים מהמילוי בתחתית ומגלגלים לגליל. חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק והמילוי. משמנים היטב למעלה
- חותכים למיני אגרול, אפשר לפזר גם שומשום, ואופים ב-190 מעלות במשך 30 דקות או עד הזהבה
- מערבבים את מצרכי המטבל ומגישים ליד האגרול
מתכון ספרינג רול – דפי אורז במילוי ירקות>