- 1 כוס פתיתי שיבולת שועל (אפשר ללא גלוטן)
- 2 כוסות פטריות פורטובלו
- 1 כוס גרגירי חומוס שלמים מוכנים (מבושלים או מקופסה)
- 1 כוס אגוזי קשיו קלופים
- 1 בצל
- 3 כפות טחינה אורגנית green
- 1 כפית מלח
- 1 כפית כמון טחון
- 1/2 כף בהרט
- 3 כפות שמן זית פרימיום
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1/2 כוס פטרוזיליה
- תרסיס שמן
- קוצצים את פטריות הפורטבלו, הבצל, והפטרוזיליה
- במחבת מניחים את שמן הזית, הבצלים הקצוצים והפטריות ומטגנים במשך כ-5 דקות
- מניחים להצטננות קלה
- במעבד מזון טוחנים את אגוזי הקשיו וגרגירי החומוס
- מוסיפים את הפטריות והבצל המטוגנים ואת הפטרוזיליה וטוחנים יחד
- מעבירים לקערה ומוסיפים את הטחינה, התבלינים ואת שיבולת השועל
- מניחים בצד למנוחה של 20 דקות
- לאחר 20 דקות, יוצרים קבבים עגולים או ארוכים ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה
- מצפים בתרסיס השמן ואופים במשך כחצי שעה בחום של 180 מעלות