-
1 חבילת טופו במרקם רך green
-
4 גבעולי קורנית לימונית – קצוצים
-
1+1/2 כוסות פירורי לחם ללא גלוטן green
-
4 כפות שומשום מלא אורגני green
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 כפית שום גבישי
-
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
-
2 כפות רוטב טריאקי
-
1/4 פחית קרם קוקוס אורגני green
-
1 כפית מלח
לטיגון:
-
1 בקבוק שמן קנולה מזוכך שופרסל
להגשה:
-
1 לימון - חצוי
- פורסים את הטופו לפרוסות בעובי של סנטימטר
- בקערה מניחים קרם קוקוס עם כפית מלח, רוטב צ'ילי ורוטב טריאקי ומערבבים
- מוסיפים את פרוסות הטופו ומשרים בתערובת למשך חצי שעה
- בצלחת עמוקה מניחים את פירורי הלחם עם השום הגבישי, הפפריקה, עלי הקורנית והשומשום ומערבבים
- טובלים את פרוסות הטופו המושרות בציפוי
- במחבת מניחים את שמן הקנולה לטיגון חצי עמוק ומחממים
- מוסיפים את פרוסות הטופו ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה
- בהגשה סוחטים מעט לימון טרי מעל השניצל