• 1 חבילת טופו במרקם רך green

  • 4 גבעולי קורנית לימונית  – קצוצים

  • 1+1/2 כוסות פירורי לחם ללא גלוטן green

  • 4 כפות שומשום מלא אורגני green

  • 1 כפית פפריקה מתוקה 

  • 1 כפית שום גבישי 

  • 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק 

  • 2 כפות רוטב טריאקי

  • 1/4 פחית קרם קוקוס אורגני green

  • 1 כפית מלח 

     

לטיגון:

  • 1 בקבוק שמן קנולה מזוכך שופרסל

 להגשה:

  • 1 לימון - חצוי

  1. פורסים את הטופו לפרוסות בעובי של סנטימטר
  2. בקערה מניחים קרם קוקוס עם כפית מלח, רוטב צ'ילי ורוטב טריאקי ומערבבים
  3. מוסיפים את פרוסות הטופו ומשרים בתערובת למשך חצי שעה
  4. בצלחת עמוקה מניחים את פירורי הלחם עם השום הגבישי, הפפריקה, עלי הקורנית והשומשום ומערבבים
  5. טובלים את פרוסות הטופו המושרות בציפוי
  6. במחבת מניחים את שמן הקנולה לטיגון חצי עמוק ומחממים
  7. מוסיפים את פרוסות הטופו ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה
  8. בהגשה סוחטים מעט לימון טרי מעל השניצל

מתכון לשניצל ברוקולי ללא גלוטן>