מצרכים:
לעוגה
- 1/2 כוס אבקת שוקו (שוקולית)
- 2 כוסות קמח תופח מנופה
- 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
- 1 כוס סוכר לבן
- 1 אבוקדו גדול - מרוסק
- 3/4 כוס שמן קנולה מזוכך
- 1 כוס משקה שקדים אורגני green
עוגיות טבעונויות מחכות לכם כאן>
לציפוי
- 1/2 פחית קרם קוקוס אורגני green
- 2 חבילות שוקולד מריר
אופן ההכנה:
- בקערה מניחים את השוקולית, עם הקמח התופח והסודה לשתייה ומערבבים
- בקערה נפרדת מניחים את הסוכר עם האבוקדו המרוסק, שמן הקנולה ומשקה השקדים ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה
- מוסיפים את קערת החומרים היבשים אל קערת הנוזלים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה (יש לשים לב כי לא מערבבים יתר על המידה)
- בתבנית אפייה מרופדת נייר אפייה מניחים את תערובת העוגה ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות ואופים במשך כ-30 דקות
- מכינים את הציפוי: בקערה מניחים את השוקולד עם קרם הקוקוס וממיסים על ידי פולסים במיקרוגל
- שופכים את הציפוי על העוגה ומגישים