מצרכים:

לעוגה

  • 1/2 כוס אבקת שוקו (שוקולית)
  • 2 כוסות קמח תופח מנופה 
  • 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 1 אבוקדו גדול - מרוסק
  • 3/4 כוס שמן קנולה מזוכך
  • 1 כוס משקה שקדים אורגני green

עוגיות טבעונויות מחכות לכם כאן>

לציפוי

  • 1/2 פחית קרם קוקוס אורגני green
  • 2 חבילות שוקולד מריר

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה מניחים את השוקולית, עם הקמח התופח והסודה לשתייה ומערבבים
  2. בקערה נפרדת מניחים את הסוכר עם האבוקדו המרוסק, שמן הקנולה ומשקה השקדים ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה
  3. מוסיפים את קערת החומרים היבשים אל קערת הנוזלים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה (יש לשים לב כי לא מערבבים יתר על המידה)
  4. בתבנית אפייה מרופדת נייר אפייה מניחים את תערובת העוגה ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות ואופים במשך כ-30 דקות
  5. מכינים את הציפוי: בקערה מניחים את השוקולד עם קרם הקוקוס וממיסים על ידי פולסים במיקרוגל
  6. שופכים את הציפוי על העוגה ומגישים