- 1 שקית גרגרי חומוס קפואים
- 2 בצלים - קלופים וקצוצים
- 4 כפות שמן זית green
- 1 שקית שבבי גזר שטופים
- 1 כף כמון טחון
- 1 כוס כוסברה - קצוצה
- 1 כף מלח
- 1 כפית צ'ילי כתוש
- 1 כפית כורכום
- 1 כפית שום גבישי
- מים לכיסוי
- בסיר עמוק מניחים את שמן הזית והבצלים הקצוצים ומטגנים עד להזהבה
- מוסיפים את הגזר ואת גרגרי החומוס ומערבבים
- מוסיפים את התבלינים ומערבבים
- ממלאים את הסיר במים עד 3/4 רבעים מנפחו ומבשלים בכיסוי חלקי במשך כחצי שעה
- לאחר חצי שעה, מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומבשלים במשך כ-15 דקות נוספות
מחפשים מרקים טבעוניים? הכנסו למתחם שכולו אוכל טבעוני>