לתחתית:
- 2 כוסות קמח שיבולת שועל שופרסל green
- כף מייפל שופרסל green (אפשר להמיר בכל ממתיק)
- 3/4 כוס משקה שקדים ללא סוכר שופרסל green (אפשר להמיר בכל נוזל)
לשכבת הקרמל:
- כוס וחצי סוכר קוקוס
- כוס וחצי נוזל קוקוס שופרסל green
לשכבת שוקולד:
- חבילת שוקולד מריר 85% קקאו
-
לתחתית: מערבבים את המרכיבים עד לבצק אחיד ומשטחים בתבנית מלבנית קטנה או אינגליש קייק ומכניסים למקפיא
-
לשכבת הקרמל: מערבבים את סוכר הקוקוס עם נוזל הקוקוס בסיר/מחבת קטנה על אש נמוכה למשך 35-40 דקות עד שהכל מצטמצם ומתקבל נוזל צמיגי
-
מוזגים את הנוזל מעל התחתית ומכניסים למקפיא למשך חצי שעה
-
מוציאים וחותכים למלבנים
-
ממסים את השוקולד במיקרוגל ומוזגים מעל לכל לציפוי מלא. מחזירים למקפיא.
שומרים במקפיא, מוציאים כמה דקות לפני האכילה.