1 מפרקים את הכרובית לפרחים ומבשלים במים עד לריכוך.
2 מסננים, מועכים לפירה ומעבירים לקערה.
3 מכניסים את הקינואה לסיר עם כוס מים, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים 10 דקות.
4 מוסיפים את הקינואה המבושלת לקערה עם הכרובית המעוכה.
5 מגררים את הטופו בפומפייה דקה ומוסיפים לקערה.
6 מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.
7 מחממים מעט שמן במחבת, יוצרים קציצות ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים (מתחילים באש גבוהה, ולאחר שצד אחד מזהיב, מנמיכים את הלהבה והופכים לצד השני).
8 מניחים על נייר סופג, וזוללים!