8 פלפלים - מתוקים בשלושה צבעים שונים
לאורז:
- 1 כוס אורז בסמטי מלא אורגני green
- 1 כוס מים רותחים
למלית:
- 1/2 כוס פטרוזיליה - קצוצה
- 1 שקית שבבי גזר שטף וחתוך
- 1 עגבנייה - קצוצה
- 1 בצל – קצוץ
- מיקס בסגנון איטלקי פרש שופרסל
- 4 כפות אורגנו טרי
- 4 כפות קורנית – קצוצה
- 3 כפות שמן זית אורגני כתית מעולה green
- 1 כף בהרט
- 1 כף פפריקה מתוקה במיכל
- 1 כפית מלח שולחן מעולה
- 1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל
לרוטב:
- 1 קופסת עגבניות חתוכות אורגניות green
- 5 כפות שמן זית אורגני כתית מעולה green
- 1 כף פפריקה מתוקה - גדושה
- 2 כפות סילאן אורגני טבעי גרין שופרסל
- 2 כפות רסק עגבניות אורגני גרין שופרסל
- 1 כף כמון טחון במיכל שופרסל
- 1 בצל - קצוץ
- 1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל
- מיקס בסגנון איטלקי פרש שופרסל :
- 4 כפות קורנית פרש שופרסל – קצוצה
- 4 כפות בזיליקום פרש שופרסל - קצוץ
לפלפלים:
בצלחת מניחים את הפלפלים, חותכים את חלקם העליון ומרוקנים אותם מתוכנם (שומרים את חלקו העליון של כל פלפל בצד).
לאורז:
- בקערה מניחים את האורז הבסמטי עם כוס המים הרותחים ומשרים במשך כ-15 דקות
- לאחר 15 דקות, מסננים את האורז מן הנוזלים
למלית:
- בקערה מניחים את כל מרכיבי המלית כולל האורז ומערבבים
- ממלאים כל פלפל במלית עד לכ- 3/4 מגובהו ומכסים במכסה הפלפל
- בסיר מניחים את כל מרכיבי הרוטב, מלבד המים, ומבשלים במשך כ-4 דקות תוך כדי ערבוב
- לאחר 4 דקות מכבים את האש ומסדרים את הפלפלים בסיר
- מוספים לסיר מים עד לגובה 3/4 מגובהם של הפלפלים ומבשלים על אש נמוכה בכיסוי חלקי במשך כ-40 דקות (יש להשקות את הפלפלים ברוטב מדי פעם)
- לאחר 40 דקות, מסירים את הסיר מן האש ומעבירים לתנור לבישול בחום של 200 מעלות במשך כ-10 דקות עבור השחמה