בימים ארוכים של בידוד, צריך שיהיה בבית אוכל טוב כדי להעביר את הזמן בכיף. ועדיף? שיהיה סיר אוכל מנחם ומשביע, עם שפע של ירקות וטעמים. בחרתי להכין מנה עם שילוב תבלינים שמתאים בדיוק לתיאור הזה - מחית המאסאמן המגיעה במקור מתאילנד ובה ניתן למצוא תערובת של בצלצלי שאלוט, שום, צ'ילי ולמון גראס. קצת פיקנטי והמון טעים
-
חבילת ספגטי ללא גלוטן green
-
בצל קצוץ
-
פלפל חתוך דק
-
2 גזרים חתוכים לקוביות
-
חצי פלפל חריף
-
כף מחית קארי מאסאמן
-
500 מ"ל קרם קוקוס green
-
מלח לפי הטעם
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה שעל האריזה
- מטגנים את הבצל עם המלח עד שמזהיב ומוסיפים את שאר הירקות
- מטגנים 5 דקות ומוסיפים את הקארי
- אחרי שכל הירקות מקבלים גוון אדום מוסיפים את קרם הקוקוס ומבשלים עד שהכל מצטמצם
- מסננים את הפסטה ומוסיפים לרוטב