אחרי ששינתה את הלוגו שלv בתחילת השנה, רשת המזון המהיר הפופולארית ברגר קינג ממשיכה לחדש, והפעם מדובר בבשורות טובות במיוחד עבור הצמחונים והטבעונים שבינינו: לאחר שהשיקה במספר סניפים בעולם מנות חדשות מן הצומח, הכריזה הרשת על פתיחת סניף פופ אפ נטול בשר לחלוטין.
הסניף המדובר עתיד להיפתח בקלן שבגרמניה בשבוע השני של יוני, ויפעל תחילה לתקופת זמן מוגבלת בלבד. כדי ליצור תפריט טבעוני חברה ברגר קינג לחברת "הקצב הצמחוני", מותג הולנדי מוכר המתמחה בייצור תחליפי בשר מן הצומח.
התפריט נטול הבשר שיוצע בסניף יכלול את מגוון הבשרים הטבעוניים של הרשת, ביניהם הנאגטס הטבעוניים שהושקו לאחרונה בגרמניה וכן שתי מנות דגל טבעוניות חדשות שהושקו לאחרונה בסניפי בריטניה – המבורגר וופר מן הצומח, וכריך Vegan Royale – כריך 'עוף' מהצומח שמוגש עם מיונז טבעוני.
כחלק מחגיגת הסניף הראשון מסוגו, בורגר קינג יקיימו אירוע במהלכו האורחים יכולים להתערבב עם כמה מראשי בורגר קינג גרמניה, אשר צפויים לענות על שאלות הנוגעות למגוון הטבעוני הצומח של בורגר קינג ולספר על מגמות בענף ועל תוכניותה העתידיות של הרשת בתחום. המשתתפים יוכלו כמובן גם לטעום את התחליפים החדשים, ולהתרשם מהם.
פתיחת הסניף הייחודי מגיעה אחרי סדרה של מהלכים להרחבת המגוון הטבעוני של הרשת, ששואפת להציג את המחויבות הגוברת שלה למזון מהיר מהצומח תחת הסיסמה החדשה, "100% טעם, 0% בשר". זהו גם צעד נוסף לכיוון ירוק ומקיים יותר מצד הרשת שהתחייבה לאחרונה לעבור לאריזות שניתנות למחזור עד 2025, ולהפחית את פליטות הפחמן שלה ב-41% עד 2030. אנחנו מברכים על כל צעד בכיוון, ולגמרי מחכים לראות סניף טבעוני גם בישראל.