-
3+1/2 כוסות קוקוס טחון
-
1+1/2 פחיות קרם קוקוס
-
1 חבילת אבקת סוכר (100 גרם)
-
2 חבילות שוקולד מריר שוויצרי פרימיום
-
1+1/2 כפות שמן קוקוס אורגני שופרסל – מומס (50 גרם)
- בסיר מניחים את שמן הקוקוס עם פחית קרם הקוקוס ואבקת סוכר ומביאים לידי רתיחה
- לאחר הרתיחה, מסירים מן האש
- מוסיפים לסיר את הקוקוס הטחון ומערבבים
- במנג'טים מסילקון (או בתבנית אפייה מלבנית בינונית, מרופדת נייר אפייה) מניחים מעט מן המלית ומהדקים
- בקערה מניחים את השוקולד עם חצי פחית קרם הקוקוס וממיסים בפולסים במיקרוגל
- שופכים את השוקולד המומס מעל המלית ומעבירים לקירור למשך שעתיים
- לאחר שעתיים, מוציאים מקירור, ממתינים מספר דקות ומגישים (אם נעשה שימוש בתבנית אפייה, חותכים את המסה הקרה לקוביות בטרם ההגשה)