מרנג הוא בעצם אותו קצף לבן, ממנו מכינים למשל "נשיקות", ושהבסיס שלו הוא קצף ביצים. אז איך בעצם מטבענים משהו שכולו על טהרת הביצים? ממש בקלות מסתבר. קיבלנו מהמסעדה הטבעונית האהובה משק ברזילי את המתכון שלהם וגילינו שכל מה שנחוץ למרנג מושלם, כמו זה שהם מגישים על פאי הלימון שלהם, הוא שני מרכיבים – אבקת סוכר ומי חומוס.

רכיבים:

  • 125 מ״ל מים של קופסת שימורי חומוס
  • 150 גרם אבקת סוכר

אופן הכנה:

  1. מקציפים  את מי החומוס במשך כ-5 דקות במיקסר עם וו מקציף
  2. לאחר שמתחיל להיווצר הקצף מתחילים להוסיף בהדרגה את אבקת הסוכר. כל פעם כף עד שהקצף הופך ליציב

כל התהליך לוקח כ 10 דקות, ועכשיו אפשר להכניס לשק זילוף ולעשות נשיקות באפיה ארוכה בחום נמוך. אפשר לצרף לעוגיות ולעשות המון דברים במטבח הביתי.

בואו לגלות עוד סודות על קונדטוריה טבעונית>