לתבנית 15X26 ס"מ
לשכבת הביסקוויטים:
-
1 ו-1/4 שרוולי פתי בר
-
1 כף קפה נמס
-
1 כוס מים פושרים
לשכבת הקרם:
- 2 חבילות טופו רך green
- 1 כוס שמן קוקוס (נוזלי)
- ¾ כוס סירופ מייפל טבעי
- 2 כפיות תמצית וניל
לקישוט:
- 2 כפיות אבקת קקאו איכותי
-
מכינים את הקרם- מכניסים את כל מרכיבי הקרם לבלנדר וטוחנים עד לקבלת משחה חלקה
-
מרכיבים את העוגה: מערבבים בקערה אבקת קפה נמס ומים פושרים.
-
טובלים ביסקוויט בקפה (טבילה מהירה וקצרה) מסדרים בשכבה אחידה בתחתית התבנית
-
יוצקים מעל שליש מכמות הקרם ומיישרים. מסדרים מעל שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בקפה ומעל שליש נוסף של הקרם ושוב ביסקוויטים וקרם
-
מיישרים את השכבה האחרונה של הקרם ומפזרים מעל אבקת קקאו
-
מעבירים למקרר ללפחות 3 שעות לפני שמגישים