-
1 לקט קולסלואו (כרוב וגזר) שופרסל
לרוטב:
-
1 כף סילאן
-
1 כפית שום גבישי
-
1 כפית שטוחה מלח
-
1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
-
3 כפות רוטב סויה
-
4 כפות חומץ
-
2 כפות שמן שומשום
-
1/2 כוס בוטנים קלויים קלופים חתוכים גס
לנודלס קראנץ':
-
1/4 חבילת איטריות שאוהבים
-
קצת שמן לטיגון
להגשה:
-
בצל ירוק
- מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הנודלס עד להזהבה
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב
- בקערה גדולה מניחים לקט כרוב וגזר מערבבים עם הרוטב מפזרים מעל נודלס ובצל ירוק ומגישים