סיירת החיבוקים: המתנדבים שתומכים ביתומים הצעירים ביום הזיכרון
יום הזיכרון הוא יום קשה למשפחות השכולות, אבל מורכב במיוחד עבור היתומים הצעירים. למענם הוקמה סיירת החיבוקים, שמורכבת מעשרות מתנדבים של ארגון אלמנות ויתומי צה"ל, שמלווה אותם ביום הזיכרון בבתי העלמין הצבאיים ברחבי בארץ ומספקת להם כתף תומכת
צפירת הזיכרון, הטקסים שמזכירים את הלוויה, אימא שבוכה, החברים והמשפחה נזכרים בסיפורים על אבא מפעם – בין כל אלו, לעיתים קרובות מוצאים את עצמם היתומים הצעירים אבודים, בלי מישהו שיוכל לתמוך בהם ולחזק אותם.
לפני חמש שנים הוקמה למענם סיירת החיבוקים, שמעניקה להם את הדבר שהם הכי צריכים – חום. ביום הזיכרון מתפרשים מתנדבי הסיירת בבתי העלמין הצבאיים ברחבי הארץ, ומלווים את היתומים לקבר. ישי סלס, מדריך נוער ב"מחנות עוצמה" ולוחם אש מתחנת אשקלון, ונעמי גלעד בת ה-13, שאביה, שהיה טייס בטייסת, נפטר מדום לב בגיל 43, מספרים על הפרויקט המיוחד.