מגזין סוף השבוע

כל אוהב בשר חייב לעצמו את הפיתה הזאת

הפיתות של זורבה בנתניה הן הרבה יותר מ"אוכל רחוב". מבלי להגזים, פיתת האונטריב שלו מציגה מלאכת מחשבת שמזכה אותה בתואר אחת מפיתות הבשר הטובות בארץ, אם לא הטובה שבהן, ואפילו המחירים שפויים. אז מה בכל זאת אפשר לבקש מאסף ויינשטיין, הבעלים, שבעצמו מרכיב כל מנה ומנה? אולי רק קצת פחות נדיבות

ריטה גולדשטיין | mako אוכל | פורסם 01/02/24 15:18 | עודכן 02/02/24 08:58
זורבה (צילום: דוד מויאל)
צילום: דוד מויאל