קציצות עוף ברוטב פלפלים וזיתיםיונית צוקרמן נפרדת, ועושה את זה כמו שהיא יודעת - עם סיר טוב של אוכל ביתי. קבלו צידה לדרך - קציצות עוף נימוחות עם פלפלים בשלושה צבעים (וגם אחד חריף) והרבה הרבה זיתים מבושלים. תודה יונית, היה טעים לאללה
צילום: יונית סולטן צוקרמן, mako אוכל
|
המצרכים :לקציצות:
לטיגון:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מערבבים היטב את כל חומרי הקציצות בקערה. קורצים 18-20 קציצות. 2 טובלים את הקציצות משני הצדדים בסולת ומטגנים בשמן חם עד הזהבה. 3 הרוטב: מסננים את הזיתים ומעבירים לסיר. מכסים במים, מביאים לרתיחה ומסננים. 4 מטגנים את השום והפלפלים 2-3 דקות. מוסיפים את העגבניות. >> לבלוג של יונית - מלכת המטבח 5 מוסיפים רסק עגבניות וככוס מים רותחים ומערבבים היטב. מבשלים 5 דקות. 6 מוסיפים את התבלינים ומערבבים. 7 מסדרים בסיר המבעבע את הקציצות ומוסיפים את הזיתים. מוסיפים מים רותחים כך שיכסו את הזיתים (בערך כוס, כוס ורבע). 8 מפזרים כוסברה ומבשלים על אש קטנה 20 דקות. 9 מגישים על אורז או על קוסקוס. |