1 מערבבים את חומרי המרינדה עד לקבלת תערובת אחידה.
2 מכניסים את חלקי העוף ומניחים להם לשרות במרינדה לילה שלם.
3 למחרת מחממים תנור ל-210 מעלות על טורבו. פורסים את הבצלים ושוטפים את תפוחי האדמה.
4 מרפדים תבנית או רוסטר בנייר אפייה ומסדרים את חלקי העוף.
5 מכניסים את תפוחי האדמה והבצל למרינדה, מערבבים ושופכים לתבנית.
ככה זה נראה לפני | צילום:
יונית סולטן צוקרמן, mako אוכל
6 מסדרים את התבנית יפה ומפזרים את השזיפים. אם רוצים ואוהבים, אפשר לקשט בכמה ענפי רוזמרין. אוטמים את התבנית היטב בנייר אפייה ועליו נייר כסף.
7 מכניסים את התבנית לתנור לחצי שעה, מורידים את החום ל-180 מעלות וצולים עוד שעה.
8 מסירים את הכיסוי ונותנים צלייה אחרונה של עוד 10 דקות.