1 מנגבים את העוף היטב (כדי לאפשר למרינדה להיצמד אליו).
2 מכינים את המרינדה: מערבבים בקערה גדולה את השום, שני סוגי השמן והתבלינים.
3 מכניסים את העוף ומעסים אותו טוב טוב במרינדה. מניחים לו לשרות שם בין חצי שעה לכמה שעות (עדיף במקרר). ככל שהעוף יבלה יותר במרינדה הוא יקבל צבע יפה יותר בתנור.
4 מחממים תנור ל-200 מעלות.
5 מסדרים את פרוסות הבצל בתחתית התבנית. מוציאים את העוף מהמרינדה ומסדרים על הבצל.
6 מוסיפים את פרוסות תפוחי האדמה והבטטות לקערת המרינדה ומערבבים היטב. מעבירים לתבנית, ושופכים את שאריות המרינדה מלמעלה. אם רוצים, מפזרים פטרוזיליה יבשה.
7 עוטפים את התבנית היטב בנייר כסף ומכניסים לתנור לחצי שעה.
8 פותחים, ובעזרת כף מרטיבים את העוף, תפוחי האדמה והבטטות בנוזלים שבתבנית. מנמיכים את חום התנור ל-170, מכסים שוב וצולים עוד 45 דקות.
9 מסירים את נייר הכסף ומרטיבים שוב את העוף, תפוחי האדמה והבטטות. מכניסים לצלייה אחרונה של 10 דקות, עד שהעוף מזהיב יפה.