1 מכינים בלילה: מערבבים בקערה את כל המצרכים.
2 מסדרים את הקרואסונים בתבנית ושופכים עליהם את הבלילה. מכניסים למקרר למינימום 30 דקות ומקסימום כמה שעות - ככה הקרואסונים ממש יספגו את הרטובים.
לפני האפייה | צילום:
נופר צור, אוכל טוב, mako
3 מכינים רוטב וניל: מחממים בסיר קטן את השמנת עם הסוכר והקורנפלור עד סף רתיחה. מסירים מהאש ומערבבים פנימה חמאה ווניל. מערבבים היטב ומצננים.
4 מחממים תנור ל-180 מעלות.
5 מפזרים מעל הקרואסונים בתבנית פירות יער טריים ואופים 30-40 דקות, עד שהבלילה בפנים מתייצבת והמאפה משחים.
6 מוציאים מהתנור, מקשטים באבקת סוכר ומגישים חם עם רוטב הווניל בצד.
המלך של הברד פודינג | צילום:
נופר צור, אוכל טוב, mako
תראו את הבפנים | צילום:
נופר צור, אוכל טוב, mako
כל אחד הוא אור קטן | צילום:
נופר צור, אוכל טוב, mako
בתיאבון!