
ככה הופכים קרואסונים מהסופר לארוחת מלכיםברד פודינג זה תמיד טעים, אבל ברד פודינג שמכינים מקרואסונים זה כבר עונג שבת אמיתי - ואנחנו מדברים על הסוג הכי זול ופשוט, מהסופר. יש לנו הרגשה שלמרות הסגריריות - צפויה לנו שבת פשוט יפהפייה![]() צילום: נופר צור, אוכל טוב, mako |
כבר שנים אני חולמת להכין למדור ברד פודינג, ואולי לא סתם חיכיתי שנים, כי השבוע הכנתי לכם ברד פודינג מקרואסונים קטנים, כאלו הכי פושטים שקונים במאפיות או בסופר, וזה יצא היסטרי. ברד פודינג קלאסי מכינים משאריות של לחם או חלה, שמשרים בבלילה ואז אופים ואוכלים חם עם גלידה או רוטב וניל. זה אחד המאכלים הגאוניים והטעימים שקיימים, ולכן אני ממש בעד לקנות קרואסונים רק בשביל המנה הזו. מבטיחה שאחר כך תגידו לי תודה. אפשר להגיש עם גלידה בצד, אבל הרוטב וניל מעל הוא חלום. המצרכים :לתבנית עגולה לא מתפרקת בקוטר 28 ס"מ:
לבלילה:
לרוטב וניל:
אופן ההכנה:1מכינים בלילה: מערבבים בקערה את כל המצרכים. 2מסדרים את הקרואסונים בתבנית ושופכים עליהם את הבלילה. מכניסים למקרר למינימום 30 דקות ומקסימום כמה שעות - ככה הקרואסונים ממש יספגו את הרטובים. לפני האפייה|צילום: נופר צור, אוכל טוב, mako3מכינים רוטב וניל: מחממים בסיר קטן את השמנת עם הסוכר והקורנפלור עד סף רתיחה. מסירים מהאש ומערבבים פנימה חמאה ווניל. מערבבים היטב ומצננים. 4מחממים תנור ל-180 מעלות. 5מפזרים מעל הקרואסונים בתבנית פירות יער טריים ואופים 30-40 דקות, עד שהבלילה בפנים מתייצבת והמאפה משחים. 6מוציאים מהתנור, מקשטים באבקת סוכר ומגישים חם עם רוטב הווניל בצד. המלך של הברד פודינג|צילום: נופר צור, אוכל טוב, mako תראו את הבפנים|צילום: נופר צור, אוכל טוב, mako כל אחד הוא אור קטן|צילום: נופר צור, אוכל טוב, makoבתיאבון! ![]() | חברים פעילות המלצות |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |