1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מערבבים קמח ואבקת סוכר בקערה גדולה.
>> מתכונים לראש השנה
3 מוסיפים חמאה ומעבדים בעזרת הידיים עד לקבלת תערובת פירורית (אפשר גם להשתמש במעבד מזון עם להב פלדה או במיקסר עם וו גיטרה).
4 מוסיפים וניל וחלמונים ומעבדים עד לקבלת כדור בצק אחיד.
5 מקמחים היטב נייר אפייה ומניחים עליו את כדור הבצק. משטחים אותו מעט בעזרת הידיים, מקמחים שוב מלמעלה ומרדדים את הבצק בעזרת מערוך למלבן גדול.
6 מפזרים שוקולד צ'יפס על פני הבצק ועוברים עליו שוב עם המערוך כדי מעט להטמיע את השוקולד.
7 פורסים את המלבן לרצועות ארוכות לרוחב וגם באמצע לשניים בעזרת סכין או גלגלת פיצה.
8 אופים 20-25 דקות עד להזהבה של העוגיות. מוציאים מהתנור, מצננים ואז עוברים שוב על החיתוך עם סכין.
וככה הן ייראו אחרי ביס ראשון | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
* את העוגיות שומרים בכלי אטום עד ארבעה ימים בטמפרטורת החדר.
* אפשר להשתמש בכל שוקולד צ'יפס שיש לכם - חלב,מריר או לבן, חמאת בוטנים או אפילו רובי.