תבנית בראוניז נימוחים עם בצק עליםבראוניז הם מהחיתוכיות הכי נחשקות בעולם במתוקים: הם פאדג'יים ודחוסים וברגע שחותכים אחד מהתבנית - מיד חותכים כבר את הבא. שידוך מקרי עם בצק עלים שרק חיכה שנשתמש בו הוליד תבנית מנצחת שבאה מה זה טוב לשבת![]()
צילום: קרן אגם, mako אוכל
|
אני לא יודעת מה גרם לי לחשוב שזה ייצא טעים" להכניס בראוניז לתוך בצק עלים. אבל הבצק נח במקרר כמה ימים וממש רציתי להשתמש בו, והילדים ביקשו בראוניז - אז החיבור היה מתבקש. ובסוף, חיבור של בצק עלים פריך ובראוניז סופר פאדג׳יים בהחלט יצא מוצלח. המצרכים :תבנית 25X25:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומניחים נייר אפייה בתבנית מרובעת 25X25 ס"מ (או משמנים את התבנית). 2 ממיסים בפולסים במיקרוגל חמאה ושוקולד ומערבבים היטב. 3 טורפים היטב בקערה נפרדת ביצים, וניל, סוכר ומלח למשך 2 דקות. 4 מוסיפים אל הקערה את השוקולד והחמאה המומסים ומערבבים היטב. מוסיפים קמח ואבקת קקאו וטורפים עד לקבלת בלילה ללא גושים. ![]() 5 מניחים את בצק העלים בתבנית ומשאירים שוליים שמציצים החוצה. 6 יוצקים את בלילת הבראוניז מעל הבצק בתבנית, מקפלים את קצוות הבצק פנימה ואופים 50-55 דקות עד שבלילת הבראוניז יציבה. 7 מצננים היטב ומגישים. * שומרים בכלי אטום, הבצק יישאר טרי ופריך למשך יומיים
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
חברים פעילות המלצות |