1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2 מקציפים במיקסר במהירות גבוהה ביצים וסוכר למשך 4-5 דקות, עד שהתערובת תפוחה ובהירה.
3 מוסיפים שמן וממשיכים להקציף עוד כדקה.
עוגת תפוז וקוקוס | צילום:
נופר צור, אוכל טוב, mako
תמונה לדרכון | צילום:
נופר צור, אוכל טוב, mako
4 מוסיפים מיץ תפוזים ווניל ומקציפים שוב.
5 מוסיפים קמח, אבקת אפייה וקוקוס ומערבבים בתנועות קיפול עדינות למסה אחידה.
6 מערבבים שוקולד צ'יפס עם כף קמח ומוסיפים לבלילה. מערבבים בעדינות.
7 מעבירים את הבלילה לתבנית ומיישרים.
אם קרן לא מתרגשת מהשוקולד ששקע, גם אתם שחררו מזה | צילום:
נופר צור, אוכל טוב, mako
8 אופים 50-60 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים. מוציאים ומצננים.
9 מחלצים את העוגה מהתבנית בעזרת נייר האפייה, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.