1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב תבנית אפייה.
2 טורפים היטב בקערה ביצים, סוכר חום, סוכר לבן, שמן קנולה ווניל. מוסיפים רסק תפוחים ובננות מעוכות ושוב טורפים. מוסיפים קוקוס ומערבבים.
לא לוותר על הציפוי. עוגת בננות וקוקוס | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
3 מוסיפים את החומרים היבשים: קמח, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה, קינמון ומלח. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
4 מעבירים לתבנית ואופים 25-30 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים עליו. מצננים לחלוטין לפני הציפוי.
5 לציפוי: ממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים שוקולד מריר ושמנת להקצפה. מערבבים היטב לתערובת אחידה ומצפים את העוגה.
העוגה הזאת פשוט קרתה מעצמה | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
** העוגה תישמר במקרר כשהיא עטופה היטב עד ארבעה ימים.