1 מכניסים את הפתי בר לשקית ודופקים עם פטיש שניצלים או כוס עד לקבלת פירורים גדולים. מעבירים לקערה גדולה.
2 מחממים את ממרח הלוטוס במיקרוגל 20-30 שניות, לא יותר, רק כדי לרכך אותו מעט.
3 מוסיפים את הלוטוס והשמנת המתוקה לקערת הביסקוויטים ומערבבים היטב לקבלת עיסה אחידה.
4 פורסים נייר אפייה על משטח העבודה ו"מקמחים" אותו באבקת סוכר (לא חובה, אבל זה עוזר קצת נגד ההידבקות).
5 מניחים על אבקת הסוכר מחצית מכמות הבלילה ובידיים מעט רטובות מעצבים לגליל ארוך. מגלגלים את נייר האפייה ומעבירים למקפיא ל-3 שעות לפחות.
6 מוציאים את נקניק הלוטוס, מגלגלים בצלחת רחבה עם קוקוס, פורסים ומגישים.
נקניק לוטוס משלושה מרכיבים | צילום:
נופר צור, mako אוכל
הנשנוש המושלם | צילום:
נופר צור, mako אוכל
בתיאבון!