1. מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. מערבבים בקערה גדולה את כל הגבינות ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את התרד הקצוץ ומערבבים.
מילוי טעים! | צילום:
נופר צור, אוכל טוב, mako
3. מניחים עלה פילו על גבי משטח נח לעבודה ומברישים בשמן זית או ספריי שמן. מניחים מעליו עוד עלה פילו ומשמנים גם אותו.
4. מניחים בתחתית העלה שקרובה אליכם לרוחב שלוש כפות מהמלית ומגלגלים לרולדה הדוקה.
לא נורא אם קצת נסדק | צילום:
נופר צור, אוכל טוב, mako
5. מניחים על תבנית האפייה, וחזורים על הפעולה עם עוד 4 רולדות.
6. אופים את הרולדות למשך 25-35 דקות, עד להשחמה. אוכלים חם.
חסרים פה רק ביצה קשה ומלפפון חמוץ | צילום:
נופר צור, אוכל טוב, mako
* את הרולדות אפשר להכין מראש ולשמור במקרר לפני אפייה או במקפיא