1 מביאים לרתיחה בסיר קטן חלב, מחצית מכמות הסוכר, חלמונים וג'לטין. מסירים מהאש ומצננים לחלוטין.
2 כשהתערובת קרה מקציפים חלבונים עם יתרת הסוכר לקצף מבריק ויציב.
3 מעבירים את הקציפה לתערובת החלמונים, אבל לא שוטפים את קערת המיקסר ואת המקצף.
4 מקציפים שמנת עם פודינג וניל לקצפת יציבה, ומאחדים את התערובות בתנועות קיפול לתערובת אחידה.
5 טובלים ביסקוויטים בחלב ומרפדים את תחתית התבנית לכיסוי מלא.
6 שופכים את בלילת הבוואריה על הביסקוויטים ומיישרים.
בוואריה כמו פעם (קרן אגם). קינוח לפנתיאון | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
7 מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לארבע שעות לפחות.
8 מקשטים בסירופ שוקולד ובאגוזים קצוצים ומגישים.