** המתכון נוסה מחדש ותוקן בינואר 2023 **
1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב תבנית אפייה.
2 טורפים היטב ביצים וסוכר בקערה (או במיקסר עם בלון הקצפה) עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. אם עושים את זה ידנית זה לוקח כמה דקות (אבל שווה את זה).
נשאר רק לפזר אבקת סוכר | צילום:
נופר צור, אוכל טוב, mako
מי מסתפק בפרוסה? | צילום:
נופר צור, אוכל טוב, mako
3 מוסיפים את השמן במזיגה איטית ותוך כדי שטורפים. מוסיפים חלב ווניל וממשיכים לטרוף.
4 מוסיפים קמח, מלח ואבקת אפייה ומערבבים במטרפה למניעת גושים עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
5 מכניסים את התפוחים לבלילה ומערבבים היטב עד שכולם עטופים היטב.
6 אופים 35-40 דקות, עד השחמה. מקשטים באבקת סוכר ומגישים.
לא תוכלו להפסיק | צילום:
נופר צור, אוכל טוב, mako
הצעת הגשה | צילום:
נופר צור, אוכל טוב, mako
אחת אחרונה | צילום:
נופר צור, אוכל טוב, mako
בתיאבון!