1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 משמנים היטב תבנית אינגליש קייק (לא חד פעמית).
3 מקציפים במיקסר במהירות גבוהה חמאה וסוכר עד שהתערובת הופכת למשחתית. מוסיפים ביצים, וניל וחלב וטורפים שוב.
4 מוסיפים קמח, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה ומערבבים.
5 מעבירים מחצית מבלילת העוגה לתבנית, מפזרים את ממרח הנוצ'לה ומעליו את החצי השני של הבלילה. אם רוצים, מעבירים סכין ליצירת דוגמת שיש.
6 אופים 40-45 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים עליו. מקשטים באבקת סוכר.
כולנו אוהבים אותך עוגת וניל ונוצ'לה! | צילום:
נופר צור, אוכל טוב, mako
** העוגה תישמר בטמפרטורת החדר כשהיא עטופה היטב כארבעה ימים.