1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מעבדים במיקסר עם וו גיטרה את כל מצרכי הבצק: חמאה, אבקת סוכר, מלח, גרידת לימון, וניל, שקדים, קמח, קורנפלור ומחית פיסטוק עד לקבלת בצק. אם הבצק לא מתאחד, מוסיפים כפית מים בטמפרטורת חדר.
3 מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים.
4 מפזרים פיסטוקים גרוסים בצלחת רחבה.
5 מגלגלים כל אחד מחלקי הבצק לצורת גליל אחיד, לא דק מדי.
6 מברישים כל גליל במים מכל הצדדים ומגלגלים בצלחת הפיסטוקים כך שכל הבצק יצופה בפיסטוקים.
7 פורסים כל גליל מצופה לפרוסות בעובי 2-3 ס״מ ומניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
8 אופים למשך 12-13 דק עד שהעוגיות מעט מזהיבות.
9 מצננים, מקשטים באבקת סוכר ומגישים.
איזה יופי של ציפוי. עוגיות שקדים פיסטוק של קרן אגם | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
בתיאבון!
* נזהרים לא לאפות יותר מדי: העוגיות ייצאו רכות מהתנרו וייתייצבו בצינון.