1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מערבבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה חמאה רכה, סוכר חום וסוכר לבן. מוסיפים ביצים, וניל, קמח, מלח אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה וממשיכים לערבב.
3 מוסיפים את שוקולד החלב ומערבבים עד שהבלילה אחידה.
4 מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים (אם משתמשים בתבנית מרובעת או עגולה אז ל-2 חלקים בלבד).
וגם פס שוקולד שלא יחסר | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
5 מרדדים כל חלק בצק על גבי נייר אפייה מקומח בגודל התבנית. מעבירים לתוכה ומהדקים. מניחים על הבצק מחצית מכמות השוקולד המריר או טבלת שוקולד שלמה, ומכסים בעוד חלק בצק מרודד לגודל התבנית מעל (אם משתמשים ב-2 תבניות חוזרים על הפעולה עם שאר חלקי הבצק).
.6 אופים 25-30 דקות עד הזהבה. מצננים קצת, פורסים למשולשים או ריבועים ומגישים.
2 תבניות אינגליש קייק או תבנית גדולה | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
* שומרים בטמפרטורת החדר בקופסא סגורה עד 4 ימים.
* אפשר לחמם מעט במיקרו לפני הגשה כדי ששכבת.