1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה (רצוי גם בתחתית וגם בצדדים).
2 מכינים את התחתית: מערבבים את פירורי הביסקוויטים עם החמאה המומסת, מעבירים לתחתית התבנית ומהדקים היטב.
3 בלילת העוגה: טוחנים את הקוטג' במעבד מזון עד שהוא חלק לגמרי. מוסיפים ביצים, סוכר ווניל ומעבדים שוב. מוסיפים קורנפלור ופודינג וניל ושוב מעבדים.
4 מעבירים את בלילת העוגה לתבנית, על תחתית הפתיבר, ואופים שעה. העוגה מוכנה כשהיא מעט רוטטת במרכזה ושחומה בחלקה העליון.
5 מצננים על השיש למשך שעה-שעתיים ומכניסים למקרר לצינון מלא של 6 שעות לפחות. מקשטים באבקת סוכר ומגישים.
עוגת קוטג'. אחת הטובות | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
בתיאבון!