
בורקס פיצה ממצה לפסחמה חשבתם, שנשאיר אתכם בלי בורקס בפסח? קרן אגם מצאה פתרון זריז וקל לכל מי שלא יכול לוותר על משולשי פיצה בחג. אל תפחדו להרטיב את המצות כמו שצריך ותתנו לגבינה לנזול מהצדדים, זה החלק הכי טעים![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
למרות החשש התמידי שלי שלא יהיה לי משהו להכין בזריזות בפסח, אני שמחה לבשר לכל אלו מאיתנו שמחממים לעצמם טוסטים ובורקסים על בסיס יום יומי שמצאתי פתרון שמקובל על כולם: בורקס פיצה שמכינים ממש מהר והוא סופר טעים. המצרכים :
לציפוי:
אופן ההכנה:1מרטיבים היטב את המצות מתחת לברז משני הצדדים (15-20 שניות לפחות - הן צריכות להיות ממש רטובות). 2מניחים את המצות על מגבת, מכסים ומניחים ל-25 דק מנוחה. >> וכל מה שצריך בשביל צלחת פסח 3מחממים תנור ל-180 מעלות. משולשי בורקס פיצה לפסח|צילום: קרן אגם, mako אוכל4מעבירים את הביצה הטרופה ואת השומשום לקערות מספיק עמוקות שיהיה קל לטבול בהן את המשולשים. 5מערבבים את רוטב הפיצה המוכן עם מלח ובזיליקום קצוץ. 6מחלקים בעזרת מספריים או סכין כל מצה ל-4 ריבועים שווים. 7מניחים במרכז כל ריבוע רוטב פיצה ומעליו גבינה צהובה בנדיבות (אם רוצים מוסיפים גבינה בולגרית וזיתים). סוגרים את הריבוע למשולש, טובלים צד אחד בביצה טרופה ואז מעבירים ישירות לטבילה בקערת השומשום. 8מעבירים לתהנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 30-35 דק עד שהבורקסים משחימים והגבינה מבעבעת. פתרון זריז לימי החג. משולשי בורקס פיצה לפסח|צילום: קרן אגם, mako אוכלחג שמח! ![]() | חברים פעילות המלצות |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |