1 מחממים תנור ל-210 מעלות.
2 מניחים את הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה (אם משתמשים בבצק עלים קפוא - מחלקים את החבילה ל-2 ומרדדים לפני השימוש).
3 מברישים את הבצק בביצה טרופה לכיסוי מלא.
4 מפזרים את כל תערובת הגרעינים באופן שווה. מעליהם מפזרים את שבבי הבצל והגבינה, ואז עוברים על הכל בעזרת מערוך ומהדקים את התוספות לבצק (אפשר גם להדק עם הידיים).
5 פורסים את הבצק לריבועים קטנים בעזרת גלגלת פיצה או סכין, ואופים כ-20 דקות או עד שהקרקרים שחומים למראה.
6 מצננים מעט, מפרידים אותם ומגישים עם ממרח שאוהבים.
קרקרים מהירים עם גרעינים | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
בתיאבון!