אוכל
מגזין סוף השבוע
מעוז אלונים ואיתי הרגיל פותחים בסטה

זה בכיס שלכם: מדריך הכיסונים של מסעדת הבסטה

צ'יבורק, שושברק, סמוסה וטורטליני - כולם שמות לעטיפות בצק, שמארחות בתוכן את השאריות הטעימות מהארוחה הקודמת. מעוז אלונים ואיתי הרגיל ממסעדת הבסטה מפנקים במתכונים לכל הארבעה, כולל כמה חוקים בסיסיים שכדאי לדעת

מעוז אלונים ואיתי הרגיל | mako אוכל | פורסם 24/09/15 14:43 
צ'יבורק חזיר, פותחים בסטה (צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל)
צ'יבורק רוסי. מגישים עם שמנת חמוצה הכי סמיכה שיש | צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל
חברים
פעילות
המלצות