המצרכים (4 מנות):
לריבת בצל-תפוחים מהירה:
אופן ההכנה:1 מתחילים בריבה: שמים את הבצל, הסוכר ושמן הזית המחבת ומטגנים על להבה גבוהה תוך בחישה 3 דקות או עד לקבלת צבע שחום. מוסיפים את התפוח ומבשלים על להבה בינונית 3 דקות נוספות עד שהתפוח מתרכך מעט. בוחשים פנימה את החומץ הבלסמי ומורידים מהאש. 2 מרכיבים את הכריך: מורחים מיונז על פרוסות הלחם. מניחים שתי פרוסות פסטרמה, ומעליהן שתי כפות מהריבה. מעל שמים את צ'יפס הבטטה ואת עלי הבזיליקום הקצוצים. מתבלים במלח ופלפל, חוצים באמצע ומגישים. איך אתם הופכים את היום שלכם ליום סבבה? ספרו לנו ותוכלו לזכות בפרס |