המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים מעט שמן זית במחבת. 2 טורפים את הביצים עם מלח וזעתר. יוצקים אל המחבת החמה ומערבבים היטב. כשהביצים כמעט מבושלות לחלוטין, אחרי 1-2 דקות, הופכים את החביתה, ומניחים לעוד כחצי דקה. מוציאים את החביתה מהמחבת וחוצים באמצע. 3 מערבבים את הטחינה והסילאן לתערובת חלקה. 4 חוצים את הלחמניות לרוחב. בתחתית כל לחמנייה מורחים מממרח הטחינה והסילאן. מעל מניחים מחצית מהחביתה, ומעליה חצי מפרוסות המלפפון והפסטרמה. 5 סוגרים ומגישים, או אורזים לבית הספר. איך אתם הופכים את היום שלכם ליום סבבה? ספרו לנו ותוכלו לזכות בפרסים >> בשבוע שעבר זללנו סנדוויץ' חם של סלמי וביצת עין >> לכל המתכונים של "לאפות, לבשל, לאהוב" |