המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים מחבת פסים עם מעט שמן זית. 2 שמים בצד אחד של המחבת את פרוסות העגבנייה, מתבלים במלח ומטגנים דקה. הופכים. 3 שוברים את הביצה למרכז המחבת, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים 2 דקות, עד שהחלבון מבושל אבל החלמון עדיין נוזלי. 4 מוציאים את ביצת העין המוכנה מהמחבת ומנמיכים את הלהבה לבינונית. במקום הביצה שמים פרוסה אחת מהלחם. מסדרים על הפרוסה את פרוסות העגבנייה המטוגנות וביצת העין. 5 מניחים על הביצה את פרוסות הנקניק, זורים מעט פתיתי צ'ילי ומעל הכל מסדרים את פרוסות הקיווי.מזלפים מעט חומץ בלסמי, סוגרים את הכריך, מועכים היטב והופכים בזהירות הופכים. 6 קולים עוד דקה על הצד השני, מסירים מהמחבת, חוצים באמצע ומגישים. איך אתם הופכים את היום שלכם ליום סבבה? ספרו לנו ותוכלו לזכות בפרסים |