פודינג לחם שוקולד-תפוזכשזה מגיע למתוקים, אין קץ לילדות. קבלו את הגרסה הבוגרת יותר לפודינג לחם מתוק, שוקולדי עם נגיעות תפוז וכל כך מעט עבודה
שי לי ליפא
| לאפות, לבשל, לאהוב
| פורסם 29/12/14 09:44
צילום: אפיק גבאי, לאפות, לבשל, לאהוב
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית בגודל 20*30. 2 מפזרים את קוביות הלחם בתבנית. 3 בקערה טורפים את הביצים, מוסיפים את החלב, השמנת המתוקה, קליפת ומיץ התפוז, הסוכר ותמצית הווניל ומערבבים היטב לבלילה חלקה. 4 יוצקים על קוביות הלחם וממתינים כ-10 דקות, עד שהנוזלים נספגים בלחם. בוחשים פנימה בעדינות את השוקולד צ'יפס. 5 אופים 40-35 דקות, עד הזהבה והתייצבות. נותנים למאפה להתקרר מעט לפני שמגישים. >> לכל המתכונים של "לאפות, לבשל, לאהוב" |