אוסובוקו בקר וירקות שורשהאיטלקים נשבעים בתבשיל הזה, העשיר והמנחם, שמבלה לפחות שעתיים על האש. רוצים להבין למה? הנה ההזדמנות שלכם
אינס שילת ינאי
| mako אוכל
| פורסם 04/12/11 07:17
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 מתבלים את הבשר במלח, פלפל וזרעי כוסברה ומטגנים בשמן זית בסיר עמוק כ-3 דקות מכל צד. 2 מוציאים את הבשר מהסיר ומוסיפים את כל הירקות מלבד תפוחי האדמה. מטגנים כ-3 דקות תוך כדי ערבוב. 3 מחזירים את הבשר לסיר ומסדרים כך שהירקות יהיו מונחים סביבו. מוסיפים מלח, פלפל, פפריקה וציר בקר ומערבבים. 4 מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש מבשלים כ-10 דקות עם כיסוי חלקי. 5 מוסיפים את אבקת המרק ו-2.5 כוסות מים. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מכסים חלקית את הסיר ומבשלים כשעה ורבע. מוסיפים את תפוחי האדמה האדמה, הבזיליקום ועוד קצת מים (בין חצי כוס לכוס, לפי הצורך) ומבשלים כ-40 דקות נוספות. 6 מוודאים שהבשר רך (נועצים בו מזלג) ושהרוטב מצומצם מספיק, ומגישים חם. לבלוג של אינס שילת ואפיק גבאי - תיק אוכל >> בשבוע שעבר הכנו מג'דרה>> והנה קינוח-על בשם קרמבו אוראו |