קוביות הום פרייז עם רוטב צ'ילימצאנו את הנשנוש הכי שווה בסביבה: קוביות תפוחי אדמה בשום וצ'ילי שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול. החדשות הטובות באמת הן שאמנם קוראים להן הום פרייז, אבל הן בכלל אפויות
אינס שילת ינאי
| mako אוכל
| פורסם 01/09/11 07:33
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 בקערה גדולה מניחים את קוביות תפוחי האדמה, כפית מלח ומים רותחים עד לכיסוי ל-30 דקות. לאחר מכן מסננים ומייבשים היטב בעזרת מגבת. 2 מעבירים את קוביות תפוחי האדמה לקערה ומוסיפים מעט מלח גס, אבקת שום ושמן כך שיעטוף את כל הקוביות. מעבירים הכל לתבנית רחבה מרופדת בנייר אפייה ומוודאים שתפוחי האדמה נמצאים בשכבה אחידה. ולא בשכבות. אופים בחום של 200 מעלות כחצי שעה או עד שהן משחימות. 3 לאחר האפייה, בעודן חמות, מעבירים את קוביות תפוחי האדמה לקערת הגשה ומערבבים עם 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק. לבלוג של אינס שילת ואפיק - תיק אוכל |