סירות תפוחי אדמה במילוי גבינותתפוחי אדמה ממולאים זה המתכון הכי עתיק בספר, אבל כשמכינים את החבר'ה האלה כמו שצריך - עדיין אין להם תחליף. אז קבלו אותם, עם בולגרית, שמנת חמוצה, פרמזן ואבקת מרק פטריות - ולא לוותר על העירית
אינס שילת ינאי
| mako אוכל
| פורסם 02/08/11 07:25
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 חוצים בזהירות את תפוחי האדמה ובעזרת כפית מרוקנים את תוכנם לקערה. משאירים שוליים של סנטימטר.
2 מערבבים בקערה את תוכן תפוחי האדמה עם ביצה, אבקת מרק, 2 כפות עירית קצוצה, שמנת חמוצה והגבינות. משאירים 2 כפות מהבולגרית והפרמזן בצד.
3 ממלאים כל חצי תפוח אדמה במלית ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
4 מפזרים את הגבינות שהשארנו בצד על תפוחי האדמה, מרססים מעט שמן ואופים בחום של 200 מעלות כ-30 דקות, עד שתפוחי האדמה משחימים.
5 מפזרים עירית קצוצה ומגישים.
לבלוג של אינס שילת ואפיק - תיק אוכל
|